BOSTAD

Du som bor i våra fastigheter ska känna trygghet och stolthet över ditt boende. Det ska finnas utrymme för både vardag och fest, egentid och tid tillsammans, i nuet och i framtiden. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din bostad i Malmö.  Den plats du kallar hemma.

 

I första hand hyr vi ut via Boplats Syd, men i de fall bostäderna ej blir uthyrda via dem förmedlar vi lägenheterna själva. Det kan därför vara en idé att skicka in en spontanansökan direkt till oss. I ansökan fyller du i vilket område du är intresserad av, hur stor lägenhet som önskas och vilken maxhyra du kan tänka dig samt övriga önskemål och information om dig själv.

Så här funkar det

1. Lägenheterna annonseras ut på Boplats Syds hemsida i tre till sju dagar. Du kan välja att få meddelande om lediga lägenheter via e-post.

2. Anmäl intresse för den lägenhet du är intresserad av.

3. Boplats Syd kallar ett antal bostadssökanden till visning.

4. Är du fortfarande intresserad av lägenheten efter visningen, anmäler du ditt intresse på Min sida innan svarstiden går ut.

5. Den lediga lägenheten erbjuds i första hand till den som har längst kötid och som motsvarar fastighetsägarens krav.

6. En sista kontroll görs av referenser, inkomst och skötsamhet. Finns inga anmärkningar undertecknas hyreskontraktet hos fastighetsägaren.

Vi har allt från 1:or till 6:or i områdena Limhamn, Slottsstaden, City, Slussen, Hermodsdal och Lindängen. Våra lediga lägenheter förmedlas av Boplats Syd.

 

VI BYGGER NYTT

Vid Oxie station färdigställs nu 100 utav totalt 220 planerade lägenheter företrädesvis av mindre storlek. Dessa kommer vara klara för inflyttning 2018 och projektet utförs tillsammans med en samarbetspartner.

 

Sege Park ska bli ”Malmös nya skyltfönster för hållbar stadsutveckling” och upp till 800 nya bostäder ska finnas i området inom 10 år. Här planerar vi att kunna bygga 80-100 nya lägenheter med tillhörande odlingslotter och innovativa gröna lösningar på attraktivt läge.

 

Rosengård är ett spännande område med framtiden för sig. En ny markplansöversikt görs för att frigöra mer yta för bostäder genom förtätning. Trianon är med i processen.

 

En förtätning av Vårsången är klar med 156 nya lägenheter. Vår målsättning är att bygga minst 500 nya bostäder i Malmö inom en femårsperiod.

Lager 51
Lager 50
varsangen-6-1
Lager 48

HITTA LEDIGA LOKALER I HELA MALMÖ

Fastighets AB Trianon Besöksadress: Stenhuggaregatan 2 Postadress: Västra Kanalgatan 5, 211 41 Malmö – 040-611 34 00 – info@trianon.se