Vårsången – bostadsområdet med de generösa grönytorna

Vårsången på Lindängen är ett bostadsområde som karaktäriseras av stora generösa grönytor. De japanska körsbärsträden sprider sin rosa glans över området under försommarens blomningsperiod och lekplatser för barnen finns spridda över området. Smala gångvägar förbinder de olika huskropparna och området har en hög grad av tillgänglighet för såväl unga som gamla.
De 400 lägenheterna bebos av människor från olika kulturer i blandade åldrar. Inte sällan bor flera generationer ur samma familj i området. Man har nära till fotbollsplaner och här finns en fritidsgård. Vill man ta sig in till Malmö centrum går stadsbussarna regelbundet från hållplatser i anslutning till området. Inte långt bort, men åt andra hållet, finns expansiva Hyllie med tågstation, arena och köpcenter.

Fotomontage

 

mellanrad
Stor-Gavel-mot-soder_280px

Nya hyresrätter

Nya hyresrätter på Vårsången, följ denna länk för att läsa mer!

mellanrad

Vi arbetar på Vårsången

Möt oss som jobbar på Vårsången!

mellanrad
 

Vi tror på Vårsången

Vi på Trianon vill göra det mer attraktivt att bo på Vårsången. Vi tror på området, vi tror på människorna som bor här och vi vill skapa en stolthet och en delaktighet bland de boende. Läs mer här!

mellanrad

Vi renoverar på Vårsången

Vi genomför just nu en omfattande renovering av Vårsången som kommer att lyfta hela området samtidigt som vi får en kraftigt minskad energiförbrukning. Läs mer här!